Skip to main content

Officiel partner for
”Strive for perfection”

– En publikation fra den Internationale klub for Rolls-Royce og Bentley entusiaster.

Intarsia Furniture kan meddele at være officiel partner til ’Strive for Perfection’. En eksklusiv publikation afholdt af Rolls-Royce Enthusiasts’ Club, i samarbejde med St. James House og et nøje udvalg af verdens mest respekterede brands. Publikationen fejrer 20-års jubilæet for Rolls-Royce Motor Cars’ tilstedeværelse i Goodwood og hylder bæredygtig luksus.

“Det er ikke alene en stor ære at blive præsenteret som en ‘best in class’-virksomhed, men også at blive anerkendt for vores kvalitet af nogle af verdens mest respekterede brands, herunder Rolls-Royce & Bentley.”

– Nanna Aakjær Svendsen, stifter af Intarsia Furniture.

“Strive for Perfection”

Hvert år udgiver Rolls-Royce Enthusiasts’ Club en eksklusiv coffeetable book, “Strive for Perfection,” med inspirerende billeder og indsigtsfulde artikler om Rolls-Royce biler.

I årets udgave hylder bogen 20-års jubilæet for Rolls-Royce tilstedeværelse i Goodwood og fortæller historien om det ikoniske bilmærkes enestående succes. Bogen fejrer også Rolls-Royces rolle som pioner inden for bæredygtig luksus og virksomhedens vision om “færre, men bedre” produkter af ekstraordinær kvalitet.

Denne invitation er en enestående mulighed for at præsentere Intarsia Furnitures klassiske møbler og tidløse design for en global luksusaudience. Jørgen Aakjær Jørgensen der har designet de klassiske møbler tilbage i 1950’erne og nu barnebarnet Nanna Aakjær Svendsen, som har bragt dem tilbage igen, har altid stræbet efter at levere møbler af højeste klasse, der beriger hjemmet med elegance og skønhed.

Publikationen giver Intarsia Furniture muligheden for at deltage sammen med prestigefyldte mærker og fejre en af bilindustriens mest betydningsfulde jubilæer.

Lancering af bogen og fejringen af jubilæet vil finder sted den 6. oktober 2023 i det storslåede Ballroom på Grosvenor House i London. I forbindelse med lanceringen får Intarsia Furniture mulighed for at fremvise deres designs til de over 2.000 gæster fra hele verden, samt deltagelse til den efterfølgende gallamiddag med ’Londons Press Club’.

Intarsia Furniture ser frem til at fejre dette enestående jubilæum sammen med Rolls-Royce Motor Cars og takker Rolls-Royce Enthusiasts’ Club og St. James House for denne unikke mulighed.

Siden bliver holdt opdateret om projektets udvikling og lanceringen af bogen i efteråret.

Vi ser frem til at dele denne bemærkelsesværdige rejse med vores kunder, partnere og designentusiaster verden over.