Arcus Shelf – Naturolieret Eg

2.795,00 kr.2.995,00 kr.

Arcus Shelf er designet af Nanna Aakjær Svendsen, med stor inspiration fra sin morfar Jørgen Aakjær Jørgensen. Formålet med Arcus Shelf var at skabe en hylde, som udover at have en funktion, skulle fungere som et kunststykke i sig selv.

Hylderne har samme formsprog og rummer ligeledes de gamle håndværksteknikker. Noget af det Nanna Aakjær særlig har ladet sig inspirere af fra sin morfar, er en klassisk kehlet kant, der ses på flere af Jørgen Aakjærs sofaborde fra 1950’erne. Kanten har fået en ny funktion, som en smuk afslutning på hylderne. Hyldernes organiske former gør, at de bliver en naturlig del af vægen, når de hænges op.

Arcus Shelf fås i to forskellige størrelser og har flere anvendelsesmuligheder. Brug hylden som en klassisk billedhylde, en praktisk opbevaringshylde eller som et skulpturelt udtryk i samspil med hjemmets andet billed- og vægkunst.

Arcus Shelf findes i varianterne hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie.

Pris: Mellem, 2.795 kr. / Stor, 2.995 kr.

Se også røgbejdset eg Se også hvidolieret eg

Specifikationer

Variationer:  fås i hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie eg
Mål: Stor, L110 cm B15 cm / Mellem, L90 cm B15cm.
Årstal: 2021
Designer: Nanna Aakjær Svendsen
Materiale: Massiv eg. Usynlig beslag i sortlakeret metal.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der er der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

Arcus Shelf i Naturolie eg har fået en olie uden farvebehandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Yderligere information

Størrelse

Lille, Mellem, Stor

Du kunne også være interesseret i...