Drops Table

6.795,00 kr.13.495,00 kr.

Vi er stolte af at præsentere Drops Table, et elegant og karakterfuldt møbel fra den samme serie som den ikoniske Heart Table, der blev reproduceret i 2019. Drops Table blev oprindeligt designet af Jørgen Aakjær Jørgensen tilbage i 1950’erne og deler den samme æra og kærlighed til minimalisme og gamle håndværkstraditioner som sin berømte søster, Heart Table.

Hvad der gør Drops Table unikt og karakteristisk, er den særlige håndværksmæssige teknik kendt som Intarsia, som også anvendes på Heart Table. Intarsia er en ældgammel teknik, hvor træfinér er indlagt i møblets overflade, hvilket resulterer i et kunstværk af træ. På Drops Table er dette udført af tre dråbeformede indlæg, hvilket inspirerede navnet Drops Table.

Dette alsidige lille sidebord er ikke kun smukt, det er også praktisk. Det kan bruges som et elegant og skulpturelt sidebord eller som et lille sofabord. Den integrerede magasinhylder er perfekte til udstilling af dine yndlings coffee table bøger, hvilket gør dette møbel til en ægte unik perle.

Med Drops Table får du ikke kun et smukt møbel, men også et stykke tidløs historie og en ægte kærlighed til håndværket. Giv dit hjem et strejf af elegance og personlighed med Drops Table fra Jørgen Aakjær Jørgensens designunivers fra 1950’erne.

Findes i varianterne Hvidolieret eg, Røgbejdset eg og naturolie

Specifikationer

Kategori: Sofabord eg
Variationer: Drops Table fås i lys eg, røget eg og natur eg
Mål: Højde: 49,5 Diameter 50 cm.
Årstal: 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Eg

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

Drops Table Natur eg har fået en neutral oliebehandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Beskrivelse

 

 

Yderligere information

Vælg variant

Valnød – Limited edition, Naturolieret eg, Røgbejdset eg, Hvidolieret eg

Du kunne også være interesseret i...