Heart Table – Hvidolieret Eg

6.795,00 kr.

Heart Table er et lille fint sidebord med en stor personlighed. Sidebordet blev introduceret i slutningen af 1950’erne og afspejler Jørgen Aakjær Jørgensens kærlighed til minimalisme og gamle håndværkstraditioner.

Det lille sidebord er indbegrebet af Jørgen Aakjær Jørgensens Design-DNA. Møblet kombinerer de organiske former fra bordpladen, med benenes snedker-detaljer og skarpe kanter. Det helt unikke og særprægede skal findes i møblets overflade, hvor den gamle håndværksteknik Intarsia, er indlagt og kommer til udtryk som et kunststykke.

Det lille sidebords popularitet skyldes ikke mindst dets mange anvendelsesmuligheder, hvor bordet er velegnet som et elegant og skulpturelt sidebord, eller som et lille sofabord. Magasinhylden er perfekt til udstilling af lækre coffee table bøger og møblet er derfor en ener af sin art.

Heart Table findes i varianterne hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie.

Se også røgbejdset eg Se også naturolieret eg

Specifikationer

Kategori: Sidebord / Sofabord
Variationer: Heart Table fås i lys eg, røget eg og natur eg
Mål: L: 52 cm B: 44 cm H: 49,5 cm
Årstal: Slutningen af 1950, relanceret i 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Bordben er i massiv eg. Bordplade er i egetræsfinér med Intarsia. Hylden er i massiv eg.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

Heart Table Lys eg har fået en hvidolieret behandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...