Heart Table – Lys eg

5.995,00 DKK

Heart Table, også kendt som “Nyrebordet”, er et af Jørgen Aakjærs absolutte mesterværker, som han har udformet i sin tid. Bordets meget ikoniske form, samt det specialiserede Intarsia håndarbejde der ses indlagt bordpladen, gør bordet særpræget og er blevet varemærke for Intarsia Furniture.

Heart Table blev introduceret i slutningen af 1950 og solgt i store dele af verden. Bordet var særlig elsket af danskerne, og det ses stadig rundt om i de danske hjem.

Bordets popularitet skyldes ikke mindst dens mange anvendelsesmuligheder, hvorfor bordet står flot og skulpturel i et hjørne eller i en entré, Det lille hjerteformede bord er også velegnet som sidebord eller sofabord til en mindre sofa. Den lille avishylde gør bordet ikke bare praktisk, men også dekorativ og er derfor en ener af sin art.

Heart Table i lys eg har fået en hvidolieret behandling, som skaber lysere nuancer i bordpladens struktur. Bordet passer perfekt til den nordiske indretning, og til andre sæbebehandlede eller ludbehandlede møbler.

Se også røget eg Se også natur eg

Specifikationer

Kategori: Sidebord / Sofabord
Variationer: Heart Table fås i lys eg, røget eg og natur eg
Mål: L: 52 cm B: 44 cm H: 49,5 cm
Årstal: Slutningen af 1950, relanceret i 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Bordben er i massiv eg. Bordplade er i egetræsfinér med Intarsia. Hylden er i massiv eg.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

Heart Table Lys eg har fået en hvidolieret behandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...