No.25 – Hvidolieret Eg

13.495,00 kr.

Sofabordet No. 25 er designet i 1960’erne af Jørgen Aakjær Jørgensen. No.25 har en smuk magasinhylde i rørflet, som med sit karakteristiske look, giver hjemmet masser af charme og et nutidigt udtryk. No. 25 er et smukt eksempel på, hvordan fransk rørflet går perfekt i spænd med tidens organiske indretningstrend – uden at gå på kompromis med stilrent design. Det franske flet giver en smuk kontrast, så̊ møblet på en gang får et svævende og solidt udtryk.

I sin helhed fremstår bord No.25 let og elegant med mange unikke detaljer såsom en karakteristisk blød kehlet kant, der danner en ramme om bordet, det smukke finérarbejde samt benenes ikoniske udformning.

No. 25 har utallige anvendelsesmuligheder. Det kan anvendes som et klassisk sofabord til sofagruppen og er samtidig særdeles velegnet i det moderne hjem med panoramavinduer, hvor bordet kan stå som et smukt vinduesmøbel. Magasinhylden er perfekt til udstilling af lækre coffee table bøger og dekorative magasiner.

No.25 findes i varianterne hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie.

Se også røgbejdset eg Se også naturolieret eg

Specifikationer

Kategori: Sofabord
Variationer: No.25 fås i lys eg, røget eg og natur eg
Mål: L: 130 cm B: 47 cm H: 46,5 cm
Årstal: Start 1960, relanceret i 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Bordben er i massiv eg. Bordplade er i egetræsfinér med massiv egetræskant. Avishylde i fransk rørflet med massiv kant.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der er der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

No.25 sofabord Lys eg har fået en hvidolieret behandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...