No.25 – Røget eg

11.995,00 DKK

No.25 er en klassiker af sin tid, med den meget populære og praktiske magasinhylde i fransk flet. I sin helhed udstråler bord No.25 lethed og elegance. Studeres sofabordet nærmere, vil man opdage de mange små detaljer, såsom den karakteristiske massive kehlet kant der danner ramme om bordet, det smukke finérarbejde, samt benenes ikoniske udformning. Dette tilsammen gør bordet helst specielt og kunstnerisk at se på.

No.25 har mange anvendelsesmuligheder. Det kan både fungere som et klassisk sofabord til sofagruppen, men ligesom Surf Table er det også særdeles velegnet i det moderne hjem med panoramavinduer, hvor bordet flot og elegant kan fungere som et vinduesmøbel.

No.25 har Jørgen Aakjær designet omkring start 1960’erne. Sofabordet er et af de møbler Jørgen Aakjær Jørgensen løbende har udviklet på. De første modeller af No.25 var hylden fastgjort med svævende beslag. Efterfølgende blev hylden fastgjort direkte på benene samt en forlængelse af hylden. I dag er No.25 igen blevet re-designet af barnebarn til Jørgen Aakjær Jørgensen. Tidligere var hylden vævet med rørflet, der omslutter hyldens ramme. I dag er der påsat fransk rørflet med liste, således at hyldens ramme står endnu skarpere.

No.25 Røget eg har fået en mørkolieret behandling, som giver strukturen en mere mørk og varm glød. Kontrasten mellem det mørke eg og det lyse rørflet får sofabordet til at fremstå moderne og ekstraordinært. Bordet passer perfekt til andre møbler i røget eg, eller mørke træsorter.

Se også lys eg Se også natur eg

Specifikationer

Kategori: Sofabord
Variationer: No. 25 fås i lys eg, røget eg og natur eg
Mål: L: 130 cm B: 47 cm H: 46,5 cm
Årstal: Start 1960, relanceret i 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Bordben er i massiv eg. Bordplade er i egetræsfinér med massiv egetræskant. Avishylde i fransk rørflet med massiv kant.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der er der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

No.25 sofabord Røget eg har fået en mørk oliebehandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...