No.55 – Valnød Olie

17.495,00 kr.

Sofabordet No.55 blev designet tilbage i 1950’erne af møbelsnedkeren Jørgen Aakjær Jørgensen. Med sin kombination af den unikke trekantede form, de bløde afrundede hjørner og alligevel skarpe linjer, får sofabordet til at fremstå som rummets centrum. Det smukke sofabord, med sit elegante udtryk, er en sand designklassiker, som smukt går hånd i hånd med andre klassikere fra den danske designhistorie. 

Derfor er vi glade for at kunne præsentere No.55, for første gang produceret i den smukke træsort valnød. 

Farven på valnødtræ er mørk og dyb og emmer af eksklusivitet. Materialets åretegninger er exceptionelt smukke, da træet omkring knasterne bliver levende og spændende at se på, samtidig med at valnød er en meget formstabil træsort og forbliver smuk i mange år frem. 

“Sofabord No.55 er bordet, der er grunden til, at jeg tog beslutningen om at producere min morfars møbler igen. Jeg arvede sofabordet af min morfar i sin tid, og i dag står bordet smukt i vores stue. Sofabordet har altid været et stort samtaleemne, og derfra vidste jeg, at min morfars møbeldesigns var noget helt særligt og fortjente en ny renæssance.”

– Nanna Aakjær Svendsen.

Se også hvidolieret eg Se også naturolieret eg Se også røgbejdset eg

Specifikationer

Kategori: Sofabord Valnød
Variationer: No. 55 fås i lys eg, røget eg, natur eg og valnød.
Mål: L: 118 cm B: 79 cm H: 48 cm
Årstal: 1950, relanceret i 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Bordben er i massiv Valnød. Bordplade er i valnødsfinér med massiv valnødskant.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

No.55 sofabord i valnød har fået en olieret behandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Ikke på lager

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...