No.55 – Naturolieret Eg

12.495,00 kr.

Sofabordet No.55 blev designet tilbage i 1950’erne af møbelsnedkeren Jørgen Aakjær Jørgensen. Med sin kombination af den unikke trekantede form, de bløde afrundede hjørner og alligevel skarpe linjer, får sofabordet til at fremstå som rummets centrum. Det smukke sofabord er, med disse kombinationer, både et elegant og minimalistisk møbel.

Bordpladen er udformet i førsteklasses egetræsfinér, hvilket tilføjer bordet et tidløst udtryk. Den bløde og afrundede kehlet kant, der danner en smuk ramme om bordet, er et typisk udspring af Jørgen Aakjær Jørgensens møbeldesigns. Sofabordet er en sand klassiker af sin tid, men går godt i spænd med den moderne indretning, hvor bordet tilføjer charme og et klassisk udtryk.

No.55 findes i tre forskellige varianter. Hvidoliet eg som giver træets struktur lysere nuancer, og passer perfekt sammen med andre sæbe- eller ludbehandlede møbler. Røgbejdset eg, som giver træet en mørk farve, der passer til andre mørke træsorter. Naturolie som giver træet den naturlige varme glød og passer til andre oliebehandlede møbler.

Se også hvidolieret eg Se også røgbejdset eg Se også valnød

Specifikationer

Kategori: Sofabord Natur eg
Variationer: No. 55 fås i lys eg, røget eg og natur eg
Mål: L: 118 cm B: 79 cm H: 48 cm
Årstal: 1950, relanceret i 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Bordben er i massiv eg. Bordplade er i egetræsfinér med massiv egetræskant.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

No.55 sofabord Natur eg har fået en neutral oliebehandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...