No.55 – Sofabord Natur eg

10.995,00 DKK

Sofabord Natur eg

Det trebenet sofabord, No.55 blev designet tilbage i 1950’erne og er et sandt unikum. 
Oprindeligt blev sofabordet udformet i Teak træ, men i dag er sofabordet genskabt i eg.
 Sofabordet fremstår let, enkelt og elegant. Tættere på, vil man opdage de raffinerede detaljer, såsom den bløde og afrundede kehlet kant, der danner en smuk ramme om bordet, samt bordets flotte finér-arbejde. Sofabordets har en trekant-lignende form men med bløde og afrundede hjørner. Sofabord No.55 var ligesom Surf table, særlig populært i udlandet og kun få modeller blev solgt i Danmark.

No.55 – Sofabord Natur eg er meget praktisk og er ideel til den klassiske sofa. Bordet kan også anvendes i en sofagruppe, hvor bordets unikke form, danner centrum for møblerne rundt om. Ligeledes er bordet ideel til den moderne indretning, da sofabordet fremstår enkelt og tidløst. Sofabord i Natur eg har fået en neutral oliebehandling, som fremelsker den naturlige og varme glød i strukturen. Bordet passer perfekt til den nordiske indretning, og til andre ubehandlede eller oliebehandlede møbler.

Se også lys eg Se også røget eg

Specifikationer

Kategori: Sofabord Natur eg
Variationer: No. 55 fås i lys eg, røget eg og natur eg
Mål: L: 118 cm B: 79 cm H: 48 cm
Årstal: 1950, relanceret i 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Bordben er i massiv eg. Bordplade er i egetræsfinér med massiv egetræskant.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

No.55 sofabord Natur eg har fået en neutral oliebehandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...