Surf Table – Røgbejdset Eg

11.495,00 kr.

Surf Table er et minimalistisk møbel, designet af Jørgen Aakjær Jørgensen og stammer fra slutningen af 1960’erne. Den ovale bordplade og de spinkle ben, giver bordet et elegant udtryk der går godt i spænd med et moderne hjem.

Surf Table er helt unik med sin alsidighed, som værende et klassisk sofabord, men også særlig velegnet som et konsol-, eller vinduesmøbel i det moderne hjem med panoramavinduer. Som konsolbord er Surf Table perfekte til at udstille interiører bøger, kunstværker og små personlige objekter.

Som det kendetegner Jørgen Aakjær Jørgensens mange andre møbler, har Surf Table en fin tynd, massiv egetræskant, der skaber en smuk afslutning, og det flotte finértræ der tilføjer bordet et roligt udtryk. Dette tidsløse stykke møbel udstråler upåklageligt håndværk.

Surf Table findes i varianterne hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie.

Se også hvidolieret eg Se også naturolieret eg

Specifikationer

Kategori: Sofabord / Pyntebænk
Variationer: Surf Table fås i lys eg, røget eg og natur eg
Mål: L: 153 cm B: 51 cm H: 42 cm
Årstal: 1960, relanceret i 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Bordben er i massiv eg. Bordplade er i egetræsfinér med massiv egetræskant.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

Surf Table Røget eg har fået en mørk oliebehandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...