Stool – Natur eg

2.495,00 DKK

Jørgen Aakjær Jørgensen designede og udformede Stool til sin højst elskede hustru, Lis Aakjær Jørgensen. Lis savnede en smuk og elegant skammel til deres entre, men som skulle være komfortabel, for eksempel når skoene skulle tages af og på. Stool´s sæde er derfor udformet således den følger kroppens former, hvilket giver en utrolig behagelig komfort. Skamlen er bemærkelsesværdig med sin kombination af de bløde former og stramme udtryk, men samtidig er den særdeles funktionel med høj komfort.

Stool er både elsket af børn og voksne. Det opdelte sæde gør skamlen let at tage med rundt, og den klæder ethvert rum i hjemmet.

Skamlen designede Jørgen Aakjær Jørgensen på hans sene dage, efter fabrikken var lukket ned. Der findes derfor kun én original model, som i dag står hjemme i privaten ved en af hans døtre. Skamlen har dermed aldrig været i produktion eller salg før nu.

Stool Natur eg har fået en neutral oliebehandling, som fremelsker den naturlige og varme glød i strukturen. Skamlen passer perfekt til den nordiske indretning, og til andre ubehandlede eller oliebehandlede møbler.

Se også lys eg Se også røget eg

Specifikationer

Kategori: Skammel
Variationer: Stool fås i lys eg, røget eg og natur eg
Mål: L: 52 cm B: 28 cm H: 51 cm (siddehøjde 39,5 cm)
Årstal: 1984, relanceret i 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Ben og sæde er i massiv eg

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtig for Jørgen Aakjær.

Stool Natur eg har fået en neutral oliebehandling

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...