Drops Table og Arcus Console - Tidløs elegance og funktionel skønhed

Drops Table og Arcus Console - Tidløs elegance og funktionel skønhed

Arcus Console Shelf fra Intarsia Furniture - Svævehylde med profilkanter
Intarsia Furniture genopliver igen arven fra den danske møbelguldalder med to nye tilføjelser til deres kollektion - Drops Table der er en relancering af Jørgen Aakjær Jørgensen og Arcus Console Shelf, designet af hans barnebarn og gen-stifter af møbelvirksomheden.


Drops Table - En hyldest til historie og håndværk

Intarsia Furniture er stolte af at introducere Drops Table, en relancering af Jørgen Aakjær Jørgensens design fra 1960'erne. Dette elegante og karakterfulde møbel deler æstetik og håndværksmæssige traditioner med den ikoniske Heart Table fra samme æra. Drops Table bruger den gamle intarsia-teknik, hvor træfinér indlægges i møblets overflade og skaber et unikt kunstværk af træ. Tre dråbeformede indlæg giver møblet dets karakteristiske navn og gør det alsidigt som både sidebord og sofabord. 

 

Drops table fra Intarsia Furniture designet af Jørgen Aakjær. Et lille sidebord med Intarsia teknik

Drops Table er tilgængelig i hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie,
Vejledende uds. pris  6.795 DKK.


 

Arcus Console Shelf - Fusion af form og funktion

Designet af Nanna Aakjær Svendsen, Arcus Console Shelf er en ny tilføjelse til den populære Arcus Shelf-serie. Inspireret af klassiske designelementer og håndværksteknikker skaber dette møbel en perfekt fusion af æstetik og funktionalitet. Arcus Console tjener som både konsol- og sengebord og tilbyder et tidløst udtryk med organiske former og karakteristiske profiler. 

 

Arcus Console Shelf - Som entremøbel buede hylde med profilkant

Arcus Console er tilgængelig i hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie.
Vejledende Uds. pris 2.595 DKK.

 

 

Nyt liv til klassisk håndværk

I 1948 stiftede Jørgen Aakjær Jørgensen Møbelintarsia. I dag har hans barnebarn Nanna Aakjær reetableret virksomheden, hvis vision er at genoplive møbelarven fra hendes morfar og de gamle håndværkstraditioner. Designer og møbelsnedker, Jørgen Aakjær Jørgensen, var kendt for sit fokus på håndværket og brugen af intarsia-teknikken. I dag forener Intarsia Furniture fortidens elegance med nutidens tendenser og traditioner.

 

Arcus Console som sengebord - buede svævehylde med profilkant

Begge modeller, Drops Table og Arcus Console Shelf, er tilgængelige for forudbestilling.

 

 

Tilbage til blog