Officiel partner for ”Strive for perfection”

Hvert år udgiver Rolls-Royce Enthusiasts’ Club en eksklusiv coffeetable book, “Strive for Perfection,” med inspirerende billeder og indsigtsfulde artikler om Rolls-Royce biler.

I årets udgave hylder bogen 20-års jubilæet for Rolls-Royce tilstedeværelse i Goodwood og fortæller historien om det ikoniske bilmærkes enestående succes. Bogen fejrer også Rolls- Royces rolle som pioner inden for bæredygtig luksus og virksomhedens vision om “færre, men bedre” produkter af ekstraordinær kvalitet.

Denne invitation er en enestående mulighed for at præsentere Intarsia Furnitures klassiske møbler og tidløse design for en global luksusaudience. Jørgen Aakjær Jørgensen der har designet de klassiske møbler tilbage i 1950’erne og nu barnebarnet Nanna Aakjær Svendsen, som har bragt dem tilbage igen, har altid stræbet efter at levere møbler af højeste klasse, der beriger hjemmet med elegance og skønhed.

"We are thrilled to have Intarsia Furniture on board as an official partner in the 'Strive for Perfection - Celebrating 20 Years of Goodwood' project. Their exceptional history, dedication to craftsmanship, and woodworking traditions have caught our attention."

– Richard Freed, Founder of St James's House

Publikationen har givet Intarsia Furniture muligheden for at deltage sammen med prestigefyldte mærker og fejre en af bilindustriens mest betydningsfulde jubilæer.

Lancering af bogen og fejringen af jubilæet fandt sted den 6. oktober 2023 i det storslåede Ballroom på Grosvenor House i London. I forbindelse med lanceringen fik Intarsia Furniture mulighed for at fremvise deres designs til de over 2.000 gæster fra hele verden, samt deltagelse til den efterfølgende gallamiddag med ’Londons Press Club’.

Intarsia Furniture takker Rolls-Royce Enthusiasts’ Club og St. James House for denne unikke mulighed.