En klassiker får nyt liv

En klassiker får nyt liv

Fransk flet har i den grad fået en renæssance i boligindretningen, hvor tendensen ses på alt lige fra skabe til stole og sengegavle. Sofabordet 'No. 25' fra Intarsia Furniture er designet i 1960'erne med en smuk og praktisk magasinhylde i det populære flet – hvilket giver det klassiske møbel et nutidigt udtryk.

Det franske flet giver en smuk kontrast til det massive træ, så̊ møblet på en gang får et svævende og solidt udtryk.

'No. 25' er et smukt eksempl på, hvordan fransk rørflet i dag produceres i bæredygtig bambus og går perfekt i spænd med tidens organiske indretningstrend - uden at gå på kompromis med smukt og stilrent design.

 

No. 25 - ET LET OG ELEGANT MØBEL

Sofabordet 'No. 25' fra Intarsia Furniture er produceret i massivt træ i et enkelt og smagfuldt design og produceret i Danmark. Sofabordet er designet med en praktisk magasinhylde, der passer perfekt til udstilling af lækre coffee table bøger og dekorative magasiner.

I sin helhed fremstår bordet 'No.25' let og elegant med mange unikke detaljer såsom den karakteristiske massive kehlet kant, det smukke finérarbejde samt benenes ikoniske udformning.

'No. 25' har utallige anvendelsesmuligheder. Det kan fungere som et klassisk sofabord til Sofagruppen og er samtidig særdeles velegnet i det moderne hjem med panoramavinduer, hvor bordet kan fungere som et vinduesmøbel.

 

ÉT MØBEL - TRE FORSKELLIGE UDTRYK

'No. 25' i røget eg har fået en mørkolieret behandling, hvilket giver strukturen en varm glød og fremhæver den smukke, mørke farve. Med en tydelig kontrast mellem det mørke eg og det lyse franske flet får sofabordet et moderne og ekstraordinært udtryk.

Intarsia Furnitures sofabord 'No. 25' i natur eller hvidolieret passer perfekt ind i den nordiske indretning med ubehandlede, sæbebehandlede eller ludbehandlede møbler og bidrager til at fuldende en stilfuld og skandinavisk boligindretning. skandinavisk boligindretning.

 

 

Tilbage til blog