Nanna Aakjær, stifter af Intarsia Furniture i Løvens Hulse

Investorer fra Løvens Hule styrker Intarsia Furniture

Den danske møbelproducent Intarsia Furniture har siden 2019 haft stor succes med sine smukke, håndlavede snedkermøbler. Med to nye investorer fra tv-programmet Løvens Hule er Intarsia Furniture nu rustet til at styrke sin position yderligere og til at indtage udlandet.

 

Intarsia Furniture producerer smukke snedkermøbler fra 1950erne designet af Jørgen Aakjær Jørgensen (1920-2007). Virksomheden blev oprindelig født i 1948, men blev afviklet i 1982, da Jørgen Aakjær Jørgensen gik på pension. I 2019 genoplivede Jørgens barnebarn Nanna Aakjær Svendsen sin morfars livsværk, og hans Danish Modern mesterværker kom endelig i produktion igen.

De nye investorer fra Løvens Hule investere i Intarsia Furniture. Nanna Aakjær, Louise Herping Ellegaard og Tahir Siddique

 

Nanna tæmmede løverne

Det var derfor heller ikke svært at overbevise tv-løverne i programmet Løvens Hule, om at der var tale om en attraktiv investeringsmulighed, da Nanna præsenterede de tre investorer for Intarsia Furniture. Da Nanna forlod hulen, var det med hele to betydningsfulde løve-investorer i ryggen – Tahir Siddique og Louise Herping Ellegaard.

Både Louise og Tahir blev hurtigt bjergtaget af Nannas vision om at bringe hendes morfars historie og møbelklassikere til live og af hendes store dedikation til dansk designhistorie.

"Tahir Siddique og jeg investerer i mennesker. Det er smukt at fortsætte generationers arv. Hele historien omkring det, kombineret med Nannas passion, er inspirerende," fortæller Louise Herping Ellegaard.

 

Kurs mod udlandet

Morfarens design, som Nanna Aakjær Svendsen har sat sig for at føre videre, har tidligere vakt stor interesse uden for Danmarks grænser, og med de to nye investorer ombord retter Intarsia Furniture nu for alvor blikket mod udlandet. Nanna vil med sit nye stærke hold desuden arbejde mere målrettet på at udvide virksomhedens sortiment, hvor design-DNA’et forener det klassiske med det moderne.

"Tahir Siddique og Louise Herping Ellegaard medbringer ikke kun kapital, men også værdifuld støtte og tro på vores vision. Intarsia Furniture er nu klar til at løfte sig til nye højder, og vi ser frem til at fortsætte vores rejse med Løvens Hule-stjernerne ved vores side," siger Nanna Aakjær Svendsen.

  

Louise Herping Ellegaard og Tahir Siddique fra Løvens Hule investere i Intarsia Furniture, stiftet af barnebarnet Nanna Aakjær Svendsen

 

 Interessen fra Louise Herping Ellegaard og Tahir Siddique er en anerkendelse af Intarsia Furnitures unikke position på markedet for klassisk, håndlavet, dansk kvalitetsdesign – en position Nanna har arbejdet målrettet mod at opnå. Med sin bemærkelsesværdige dedikation kan Nanna nu fortsætte med at producere sin morfars tidløse mesterværker med dybe rødder i dansk designhistorie.

 ”Nu er jeg jo selv et stort familiemenneske, så jeg synes det erutroligt fint, at Nanna vækker liv i morfarens design, som jo er tidløst på alle måder. Nu skal Louise og jeg hjælpe med at få Intarsia Furniture ud i den store verden – en opgave som jeg glæder mig til!” fortæller Tahir Siddique.

 

 

For yderligere informationer kontakt da:

Nanna Aakjær, stifter af Intarsia Furniture 
nanna@intarsiafurniture.com

Løvinden:
Louise Herping Ellegaard, hello@herping.dk

 

Tilbage til blog