No.100 – Røgbejdset Eg

15.495,00 kr.

No.100 er designet af møbelsnedkeren Jørgen Aakjær Jørgensen tilbage i 1960’erne. Bordpladen er udformet i førsteklasses egetræsfinér, hvilket tilføjer bordet et tidløst udtryk. Det smukke sofabord er med kombinationen af organiske former og skarpe, lige linjer et elegant og minimalistisk møbel.

Den runde bordplade og den kvadratiske magasinhylde i fransk flet, bindes sammen af bordets øvrige detaljer, såsom den bløde bue fra sargen. No.100 er et typisk udspring af Jørgen Aakjær Jørgensens design-DNA, hvor der bliver leget med kontrasterne og kredset om detaljerne, men hvor enkelhed og funktionalitet er de dominerende parametre for det endelige resultat.

Med en ukompliceret enkelthed og en kærlig reference til bløde former, er sofabordet No. 100 en klassiker i den moderne indretning. No. 100 har det samme simple og stringente udtryk, som findes i Intarsia Furnitures andre designs, og afspejler familien Aakjærs kærlighed til minimalisme.

No.100 findes i varianterne hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie.

Se også naturolieret eg Se også hvidolieret eg

Specifikationer

Variationer: No.100 fås i hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie eg
Mål: Ø:100 cm, H: 48 cm
Årstal: Start 1960, relanceret i 2021
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Bordben er i massiv eg. Bordplade er i egetræsfinér med massiv egetræskant. Magasinhylde i fransk rørflet med massiv kant.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der er der især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

No.100 sofabord Røjbejdset eg har fået en mørkpigmenteret olie behandling.

Kan forudbestilles allerede nu. Kommer hjem på lager i juni

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...