Surf Table – Lys eg

9.995,00 DKK

Surf Table fik sit navn grundet den meget karakteristiske form, der grangiveligt minder om et surfboard. Surf Table stammer fra 1960’erne og var vældigt populær i USA og Canada. Det er kun ganske få modeller der er blevet solgt i Danmark.

Surf Table har mange anvendelsesmuligheder. Det kan både fungere som et klassisk sofabord, perfekt til en tre personers sofa. Surf Table er også særdeles velegnet i det moderne hjem, med panoramavinduer, hvor bordet flot og elegant kan fungere som et vinduesmøbel eller som pyntebænk.

Det originale Surf Table havde stålben, udformet som de ikoniske trommestiksben Jørgen Aakjær Jørgensen var kendt for at fremstille. I dag er Surf Table re-designet, hvor trommestiksbenene er drejet i massivt egetræ. Som mange af de andre designs af Jørgen Aakjær, så har Surf Table en meget fin tynd massiv kant, der danner en smuk afsluttende ramme om sofabordet. Ved Surf Table skal man særligt lægge mærke til det flotte finérhåndværk. Med denne første klassis finér, vil man se to næsten identiske træplader, der giver Surf Table et smukt og roligt udtryk i bordpladen.

Surf Table i Lys eg har fået en hvidolieret behandling, som skaber lysere nuancer i bordpladens struktur. Bordet passer perfekt til den nordiske indretning, og til andre sæbebehandlede eller ludbehandlede møbler.

Se også røget eg Se også natur eg

Specifikationer

Kategori: Sofabord / Pyntebænk
Variationer: Surf Table fås i lys eg, røget eg og natur eg
Mål: L: 153 cm B: 51 cm H: 42 cm
Årstal: 1960, relanceret i 2019
Designer: Jørgen Aakjær Jørgensen
Materiale: Bordben er i massiv eg. Bordplade er i egetræsfinér med massiv egetræskant.

Alle møbler er efterbehandlet, hvor der  især er gjort meget ud af finpudsningen. Man vil opleve, at møblerne mærkes som fløjlsbløde på overfladen. Finpudsningen er en af de vigtigste arbejdsopgaver i udformningen af møblerne, da dette var særlig vigtigt for Jørgen Aakjær.

Surf Table Lys eg har fået en hvidolieret oliebehandling.

Levering

Vores møbler kræver speciel levering, og vi bestræber os for at levere i hverdage mellem 8.00 og 16.00. I tilfælde af, at du ikke er hjemme til at modtage møblet, bedes du notere i boksen med “Særlige bemærkninger” på næste side, hvor du gerne vil have vi stiller pakken. Vær opmærksom på at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler et sikkert og tørt sted på jorden.

Yderligere information

Ønsker du varen båret op eller ind? (*Skal markeres)

Ja tak, Nej tak

Du kunne også være interesseret i...